Webbinarie om förändrat beteende i transportsektorn intresserade 200 lyssnare

Under våren 2020 anordnar Energimyndigheten en webbseminarserie där forskare som fått stöd från Energimyndigheten presenterar sina resultat och slutsatser från olika transportprojekt. 

Den 14e maj var det dags för temat förändrat beteende i transportsektorn. Föreläsare var Annika Nordlund, universitetslektor på Umeå Universitet och Katharina Paoli Brunat, VD hos oss på Nudgd. Annika berättade om målkonflikter, drivkrafter och konsekvenser när det gäller att förändra människors dagliga resande. Katharina var inbjuden för att berätta om vår digitala plattform Resvana som genom nudging främjar hållbara resvanor. 

Intresset var över all förväntan, cirka 200 anmälda ville lära sig mer om vad de senast gjorda projekten kan lära oss om att skapa hållbara resvanor. För att hålla tekniken i styr valde Energimyndigheten att upprepa samma webbinarium igen senare i juni för att alla anmälda skulle få chansen att delta live utan strul. För dig som blir nyfiken på att titta på denna väldigt intresseväckande föreläsning går det bra att titta på inspelningen i efterhand.

Här kan du ta del av webbinariet på temat Förändrat beteende i transportsektorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *